Zwangerschap, geboorte- en newborn

Zwangerschapsshoot

Ben jij in verwachting van een klein wonder? Van harte gefeliciteerd! Niets mooier om deze zwangerschap voor altijd tastbaar te maken! Wil jij graag foto’s in de natuur óf fijn bij jullie thuis? Alles is mogelijk in overleg. Nóg leuker om deze shoot samen met je partner en/of aanstaande grote broers/zussen te doen! Als de shoot geboekt is ontvang je van mij een brochure van de shoot waarin onder andere kledingadviezen beschreven worden. De shoot vindt plaats vanaf ongeveer 32 tot maximaal 36 zwangerschapsweken. Het kan natuurlijk ook eerder, dit ligt er helemaal aan hoe jij je voelt!

€149

 

Geboorteshoot

De dag waarop jullie kindje geboren wordt is één van de mooiste, maar ook meest spannende en overweldigende dag uit jullie leven! Een dag waar je al maanden naar uitkijkt en ineens is het zover…  Een moment die jullie beiden maximaal willen beleven!  Hoe bijzonder om deze intieme momenten via foto’s te kunnen herbeleven? Denk bijvoorbeeld aan jullie teamwork gedurende de bevalling en de eerste ontmoeting met jullie kleine wonder.  Als fotograaf stel ik mij zo onzichtbaar mogelijk op en ondersteun waar nodig. Bij deze shoot is een kennismakingsgesprek inbegrepen om elkaar (beter) te leren kennen en om mijn werkwijze met jullie te delen wat betreft de geboorteshoot.

€279

 

Newbornshoot

Hoe verliefd kun je zijn op je pasgeboren kindje! Nog zo klein en onschuldig.. De meest voorkomende locatie voor deze shoot is bij jullie thuis. Hierbij zal ik ook foto’s maken van alle details bij zowel de baby, als van de babykamer en het geboortekaartje. Jullie kleine is de regisseur van de shoot! Geen probleem als er tussendoor verschoond, getroost of gevoed moet worden. Ik neem hier alle benodigde tijd voor. Mocht er interesse zijn voor een Mozesmand, dan kan ik deze meenemen. Bij voorkeur vindt deze shoot 2-4 weken na de bevalling plaats.

€179

 

Interesse in een zwangerschapsshoot én een newbornshoot? Misschien is onderstaande combideal dan wat voor jou!
Zwangerschapshoot + newbornshoot: €279  i.p.v. €328

 

Aanvullende informatie over deze shoots:

  • je ontvangt 15 foto’s in hoge resolutie
  • de mogelijkheid om de mooiste foto’s zelf uit te kiezen in een online galerij
  • meer foto’s die je mooi vindt? Geen probleem! Bestel deze voor €6,00 per foto bij.

Kun je niet kiezen? Kijk eens naar onderstaande mogelijkheden:

  • 5 extra foto’s: €25,00
  • 10 extra foto’s: €45,00
  • Bij gehele album prijs in overleg

Twijfel je over het boeken van een shoot bij eufriedefotografie? Vraag vrijblijvend de brochure aan via info@eufriedefotografie.nl

Boek je shoot!

Terug naar overzicht

Psst! Volg je mij al?