Hi, dit ben ik!

Naast fotografe ben ik jeugdverpleegkundige bij het consultatiebureau (0-4 jaar). Als persoon ben ik relaxed, sociaal, houd ik van een grapje en pas ik mij snel aan in diverse situaties. Ik houd van gezelschap om mij heen: Vrienden, familie… En laten we het beste paard van stal niet vergeten: mijn vriend Nick. Ik houd van koken en ga er graag op uit in de natuur (de camera mag dan niet ontbreken natuurlijk!).

Bij mijn stages gedurende de HBO-V (Couveuseafdeling en afdeling Verloskunde) heb ik van dichtbij mee mogen maken hoe kostbaar foto’s kunnen zijn in de meest hectische en bijzondere periode uit je leven. In combinatie met het werken als jeugdverpleegkundige ervaar ik hoe snel die kleintjes opgroeien! Juist daarom vind ik het fantastisch om deze kleine en/of grote momenten vast te leggen voor jullie.

Als fotografe ben ik gespecialiseerd in jonge gezinsfotografie, denk hierbij aan newborn- en zwangerschapsfotografie. Daarnaast vind ik het fantastisch om coupleshoots, vriendinnenshoots en (jonge) gezinsshoots te doen! Ga jij binnenkort bevallen en wil jij dit hectische, maar meest waardevolle moment vastleggen? Ook dit is mogelijk! Wil jij graag een andere shoot plannen en staat deze er niet tussen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Fotoshoots

Eufriede Fotografie

Psst! Volg je mij al?