Lieve woorden

Lisan, Bart en Mees

Wij hebben Eufriede op bezoek gehad voor een newbornshoot van onze drie weken oude zoon. Aanvankelijk dachten wij dat zo’n sessie heel erg gericht was op de wensen van de fotografe, maar het positieve aan Eufriede was dat dit totaal niet het geval was. Naast haar eigen inbreng, die ze altijd afstemde met ons, was er ook veel inbreng van ons mogelijk. Als de kleine er niet zoveel zin in had, gaf Eufriede ons een rustig gevoel, want er was ook totaal geen haast. Tijdens voed- en omkleedmomenten schoot zij links en rechts foto’s van de babykamer en allerlei accessoires.  Het resultaat is ons zeer goed bevallen. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en we hebben een paar  geweldige herinneringen vast mogen leggen van ons prille gezin!

Demi, Roy, Jill en Fenn

Na een zwangerschapsshoot ook bij Eufriede een newbornshoot gedaan Ook deze foto’ s zijn weer super mooi. Ze is super geduldig en wist goed in te spelen op onze wensen. Wij raden haar zeker aan!!

Mike, Ilse en Lenn

Eufriede is een leuke en enthousiaste meid! Doet met plezier haar werk en ziet elk detail! Ook op Lenn reageerde ze super leuk! Wij zijn erg blij met onze foto’s en vonden het een erg leuke dag!

Anneleen, Bart en Milo

Wij hebben een leuke, mooie en gezellige fotoshoot gehad. De foto’s zijn mooi bewerkt en Eufriede is een super goede en leuke fotograaf. Kort gezegd: het was een top fotoshoot en een gezellige ochtend. Een echte aanrader!

Sharon, Bart, Djayvé en Ayden

Eufriede heeft bij ons een fotoshoot gedaan, die ik had gewonnen met haar winactie. Toen Eufriede binnen kwam voelde het meteen alsof we elkaar al heel lang kennen. Dat voelde heel vertrouwd. Ze ging heel leuk met onze kindjes om en nam er alle tijd voor. We zijn heel dankkaar voor de mooie foto’s! Dankjewel!

 

Terug naar overzicht

Psst! Volg je mij al?