Lieve woorden

Lieke

Eufriede is een lief en zorgzaam persoon met oog voor het juiste licht en details. Ze leeft zich in, in jou als persoon en interesseert zich in je verhaal. Ze stelt je op je gemak en is creatief. Dat maakt haar een fantastische fotograaf. Ik sta zelf liever achter de camera, dan er voor maar door Eufriede voelde ik mij op mijn gemak. Ze gaf mij zelfvertrouwen en de juiste feedback om ontspannen en ongedwongen op de foto te staan. Ik wil je bedanken voor de fijne shoot en de prachtige fotoโ€™s Eufriede!

Marit

Twee weken geleden werd ik op de foto gezet door Eufriede. Ik heb enorm genoten van de shoot. Eufriede heeft humor, is geduldig en bovenal super lief! Ze had een duidelijk beeld voor ogen en zorgde tegelijkertijd voor dat ik me op mijn gemak voelde. Ze heeft mij precies zo op de foto gezet zoals ik ben en dat vond ik leuk om terug te zien. Het resultaat is prachtig geworden en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

Terry

Eufriede is een geweldig en een fijne fotograaf om mee te werken! Met haar gedrevenheid, talent en gevoel voor humor krijg je gegarandeerd creatieve fotoโ€™s met een persoonlijke touch. Het maakt niet uit welke locatie. Eufriede weet wel raad! Ik voelde mij erg op mijn gemak en durfde mij open te stellen voor de camera. Ik ben dus zeer tevreden!

Terug naar overzicht

Psst! Volg je mij al?