Lieve woorden

Leonie en Koen

Afgelopen zaterdag zwangerschapsshoot gedaan bij Eufriede. Waren wat gespannen, maar door de fijne houding van Eufriede en de gezelligheid nam dit al snel af. Eufriede heeft duidelijk beeld waar er gefotografeerd moet worden, mooie plekjes etc. Maar vraagt ook om eigen inbreng van ons. Professionele houding. Daarbij ook erg leuk met onze hond. Eufriede probeerde er alles aan te doen om ons en de hond zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Erg dankbaar voor de mooie foto’s!

Monique en Mare

Hoe leuk is het om een zwangerschapsshoot te winnen! Eufriede is een heel spontaan iemand om contact mee te hebben, ondanks dat ik haar nog helemaal niet kende, voelde het al heel vertrouwd. Samen kijken naar een locatie, meedenken met kleding en alle opties zijn mogelijk! Tijdens de shoot had ze al leuke ideeën in gedachen en het was een kort maar krachtige shoot (waar ik van houd!) door het warme weer. De foto’s liegen er niet om heel mooi & een super snelle service. Zeker de moeite waard bij haar een boeking te doen!

Roy, Demi en Jille

Vorige week een zwangerschaps/gezinsfotoshoot gehad. De beoogde locatie was helaas bij aankomst niet meer beschikbaar, maar Eufriede zorgde al gauw voor een nieuwe plek. Beiden zijn wij niet zo van de geposeerde foto’s en daar wist Eufriede wel raad mee. Ontzettend blij met het eindresultaat. Ze wist ons zoontje ook op een speelse manier op zijn gemak te stellen. Het zijn prachtige foto’s geworden.

Jasper, Annemarie, Joep & Tijn

Via Instagram wonnen wij een zwangerschapsshoot, en wat was dat leuk! Wij kennen Eufriede nog van vroeger en wat was het leuk om haar na al die jaren weer te zien en te spreken. De sfeer was erg relaxed en ontspannen, onze jongens voelden zich ook meteen op hun gemak. En het zijn echt prachtige, waardevolle foto’s geworden!

Terug naar overzicht

Psst! Volg je mij al?